„Všetok svoj úspech pripisujem viere,“ hovorí spevák a herec Mark Wahlberg

NETKY.SK • 23 Marec 2024, 12:00 • 2 min
„Všetok svoj úspech pripisujem viere,“ hovorí spevák a herec Mark Wahlberg

Mark Wahlberg hovorí, že všetok jeho životný úspech, či už v hereckej kariére alebo osobnom živote, závisí od jeho viery.

slovakia

left justify in out

Hviezda Instant Family svedčila pre Christian Headlines o svojej viere. Mark uviedol, že jeho viera je v„popredí všetkého“ a je zdrojom útechy, ktorá ho prenesie cez dobré aj zlé časy.

„Za všetky svoje osobné a profesionálne úspechy vďačím svojej viere a tiež vysporiadaniu sa so všetkými ťažkosťami v živote, so všetkými neočakávanými vecami, ktoré vám neustále prichádzajú do cesty, najmä ak máte to šťastie, že ste starší – zažijete veľa smrti, veľa utrpenia, veľa strát,“ povedal.

„Vo všetkých týchto veciach som schopný sa s nimi vysporiadať, pretože mám veľkú útechu zo svojej viery. A tak sa o to chcem podeliť s ľuďmi. Ľudia vždy chcú vedieť: 'Čomu vďačíte za svoj úspech? A to je v popredí všetkého."

Wahlberg je katolík a hral skutočného kňaza vo filme o viere z roku 2022 Otec Stu, v ktorom účinkoval aj Mel Gibson.

Počas Super Bowlu bol jednou z tvárí v promo videa na katolícku modlitebnú aplikáciu Hallow. Vo videu, v ktorom hral aj herec Jonathan Roumie zo seriálu The Chosen, ho je vidieť, ako sa modlí a ďakuje Bohu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Today. (www.chrostiamtoday.com), Foto: Mark Wahlberg. (nypost.com)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies