Oktagon 23: Do klietky sa vracia legenda

NETKY.SK • 1 Máj 2021, 11:50 • 2 min
Oktagon 23: Do klietky sa vracia legenda

Spoločnosť Oktagon MMA dnes uskutoční podujatie s poradovým číslom 23, ktoré ponúkne 13 atraktívnych zápasov. Brno sa tak už tradične stane hlavným mestom československého MMA.

slovakia

left justify in out

Najväčším lákadlom bude návrat ikony. Petr „Monster“ Kníže stál v minulosti pri vzniku domácej MMA scény. Svoj prvý zápas v zmiešaných bojových umeniach absolvoval v roku 1999 a v dvanástich zápasoch našiel premožiteľa len raz, keď ho v roku 2013 porazil Karlos Vémola, ktorý sa v tom čase vrátil z UFC. Kníže sa tentokrát do Oktagonu vracia s jasným cieľom – získať titul do 77 kilogramov. Jeho súperom bude taliansky bojovník Andrea Fusi so skúsenosťami z druhej najväčšej MMA organizácie sveta, Bellatoru.

 

 

Podujatie teda bude mať aj bohaté medzinárodné zastúpenie. Hlavným predzápasom turnaja bude súboj dvoch bojovníkov, ktorí sa v Oktagone predstavili aj v minulosti. Poliak Robert Bryczek nastúpi proti Brazílčanovi Kaikovi Britovi, ktorý na turnaji Oktagon 15 porazil obľúbeného Gábora Borárosa. Víťaz duelu sa stane vyzývateľom o titul vo welterovej váhe.

 

Svoje schopnosti bude mať šancu ukázať aj miláčik českého publika Leo Brichta, ktorého čaká náročný súper v podobe veterána Kirilla Medvedovskyho. Izraelčan patrí medzi veteránov, dokonca v minulosti zápasil v Bellatore.

 

 

Zastúpenie bude mať aj nežné pohlavie. „Kráľovná podsvetia“ Tereza Bledá si zmeria sily s Brazílčankou Karoline Martins Moreirovou a bude zaujímavé sledovať, či vo svojom treťom zápase v organizácii spozná prvú premožiteľku alebo natiahne svoju sériu neporaziteľnosti.

 

Do klietky sa vracia Václav Mikulášek, ktorý chce zabudnúť na nevydarený zápas s Karlosom Vémolom. Jeho súperom bude nórsky policajt Thomas Robertsen, pre ktorého pôjde o posledný súboj v kariére.

 

 

Na svoje si prídu aj fanúšikovia ťažkých váh. Posledným zápasom na hlavnej karte bude súboj Poliaka Kamila Mindu s Brazílčanom Kerrisonom Lealom. Minda mal na podujatí pôvodne zápasiť o titul s Martinom Budayom, ten bol ale nútený zo zápasu odstúpiť. Poľský fighter tak bude mať šancu vylepšiť si pred titulovým zápasom rekord.

 

V rámci prelims čaká na divákov celkovo šesť duelov. Turnaj odštartuje o 18:00 zápasom šampióna piatej Oktagon výzvy Romana Paulusa s účastníkom tretej série Michalom Konrádom. Zápas môžete sledovať zdarma na YouTube a Facebooku, celé podujatie sa už tradične odvysiela prostredníctvom služby PPV na adrese oktagon.tv.

 

 

Prelims

 

Karol Ryšavý vs Matěj Kuzník

Maté Kertész vs Bruno Carvalho

Andrej Kalašnik vs Tomáš Bolo

Ewelina Wozniak vs Vanessa Rodrigues

Matouš Kohout vs Jan Široký

Rafal Xavier vs Csaba Hocz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies