JOZEF OKLAMČÁK rozhodol, že LADY JOZEFOVSKEJ PÁRTY pre rok 2020 sa stáva NORA KRCHŇÁKOVÁ

NETKY.SK • 2 Máj 2020, 11:34 • 2 min
JOZEF OKLAMČÁK rozhodol, že LADY JOZEFOVSKEJ PÁRTY pre rok 2020 sa stáva NORA KRCHŇÁKOVÁ

BRATISLAVA - Z dôvodu nariadenia vlády SR, sa v tomto roku nemohla uskutočniť, ani JOZEFOVSKÁ PÁRTY, ktorú už tradične organizuje medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ súťaže MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA, JOZEF OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V minulosti tento titul získali okrem iných, aj známe tváre zo slovenského showbiznisu, Erika Judínyová, Ivana Christová, Andrea Tatarková, Karin Haydu, Karin Majtánová, Adriana Kmotríková, Marcela Laiferová či Júlia Kokoruďová.

 

img

Jozef Oklamčák, Nora Krchňáková, Michal David, Karin Haydu, Alexandra Kmeťová, Diana Drobuliaková na Medickom plese 2020.

 

Vzhľadom na súčasnú situáciu a zákaz konania kultúrnych,športových a spoločenských  podujatí, sa rozhodol Jozef Oklamčák neporušiť tradíciu a virtuálne, prostredníctvom svojho facebooku a instagramu vyhlásil LADY JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2020.

 

img

 

Tento titul získala, jedna z najlepších PR manažeriek a redaktorka showbiznisovej relácie SMOTÁNKA v TV MARKÍZA  NORA KRCHŇÁKOVÁ.

 

Naša redakcia je už od svojho vzniku pravidelným hosťom na týchto vychýrených, bezkonkurenčných "oklamčákových žúrkach" o ktorých sa hovorí aj o "FESTIVALE HUDBY, TANCA a ZÁBAVY" a tak Vám ponúkame video - dokument z poslednej JOZEFOVSKEJ PÁRTY.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies