Skateboardistka Letícia Bufoni ukázala jej osobný skatepark na záhrade

NETKY.SK • 9 Február 2021, 15:15 • 2 min
Skateboardistka Letícia Bufoni ukázala jej osobný skatepark na záhrade

Má síce iba 27 rokov, no medzi svetové špičky vo svojej kategórii patrí už viac ako dekádu.

slovakia

left justify in out

Letné Olympíjske hry v Japonsku už (opäť) klopú na dvere, ťo znamená aj to, že všetci zúčastnení športvoci poctivo trénujú. Výnimkou nie je ani 27 ročná reprezentantka Brazílie v skateboardingu Letícia Bufoni. Tá sa aj kvôli množstvu obmedzení musela kratívne vynájsť, a tak si na vlastnom dvore v Los Angeles postavila cvičný skate park, ktorý by závideli aj veľkomestá na Slovensku. Skateboardisti sa na OH predstavia vôbec prvý raz v histórii.

 

 

"Môj skate park som renovovala pred rokom a pridala som nejaké veci, ktoré tu chýbali, pretože som chcela park na ktorom môžem trénovaž na OH. Toto zábradlie je perfektné na trénovanie trikov. Tieto schody sú super malé a zábavné, "Hubba" taktiež. Je to podobné ako ten park, ktorý majú v Tokiu, len trocha menší. Nadizajnovala som ho prakticky celý," hovorí Letícia a dodáva:"Je super zábavný. Viem na ňom jazdiť celé hodiny a trénovať. Keďže nemôžem cestovať, vyjdem len na zadný dvor a jazdím tam".

 

 

Bufoni si získala veľké uznanie ešte v roku 2018, keď ju Forbes označil za jednu z najsilnejších žien v medzinárodnom športe. 

 

 

Jej prvá účasť na Red Bull X Games ešte pred trinástimi rokmi, keď mala iba 14 rokov.

 

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies