Oklamčákove Česko-Slovenské missky odlietajú do čínskeho Šanghaja

NETKY.SK • 10 September 2016, 12:30 • 2 min
Oklamčákove Česko-Slovenské missky odlietajú do čínskeho Šanghaja

VIEDEŇ/AMSTERDAM/ŠANGHAJ - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, jeden z prvých organizátorov MISS v bývalom Československu a zakladateľ MISS SLOVENSKO Jozef Oklamčák sa po niekoľkomesačnej príprave stretol so svojimi prvými dvoma misskami, ktoré sa zúčastnia na svetovej súťaži krásy v Číne.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do čínskeho Šanghaja s malou zastávkou v holandskom Amsterdame odlietajú na svetovú súťaž krásy dve nádherné čiernovlásky, Slovenka Júlia a Češka Nikola.

 

Je teda definitívne rozhodnuté! Na MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 v Číne bude Slovenskú republiku a OKLAMČÁK RODUCTION reprezentovať krásna "vychodňarka"
Júlia KOKORUĎOVÁ a Českú republiku finalistka Českej MISS 2016 Nikola KOVÁŘÍKOVÁ.

Ako nám povedala Júlia: "Som veľmi šťastná, že prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, ktorého si nesmierne vážim ako odborníka na ženskú krásu ale i ako človeka, sa rozhodol z množstva dievčat práve pre mňa. Urobím všetko preto, aby som jeho dôveru nesklamala. Na súťaž som sa pripravovala veľmi dôsledne viac ako dva mesiace a som pripravená čo najlepšie reprezentovať naše krásne Slovensko. Aj vzhľadom nato, že som členkou ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, čo je zoskupenie známych a úspešných ľudí zo športového, kultúrneho a spoločenského života. Budem bojovať ako "LEVICA", aby som dosiahla čo najlepšie umiestnenie!"

Nikola, ktorá sa v rámci finále ČESKEJ MISS 2016 nedostala do prvej trojky doplnila: "Verím, že to čo sa mi nepodarilo v marci v Prahe na ČESKEJ MISS 2016, vynahradím na svetovej súťaži v Číne. Je to krásny pocit reprezentovať našu Českú republiku a českú krásu vo svete, za čo som veľmi vďačná hlavne 
pánovi Oklamčákovi, ktorý sa rozhodol práve pre mňa a dal mi tak ďalšiu šancu."


Finále svetovej súťaže krásy MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 sa uskutoční koncom septembra v čínskom meste Wenzhou. Júlia s Nikolou, ktoré strávia v Číne tri týždňe, nám sľubili, že nás budú informovať o aktuálnom dianí a o svojom pobyte. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies