Ohavný čin: Muž dobil a rozporcoval zranenú gravidnú srnu

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 14:56 • 2 min
Ohavný čin: Muž dobil a rozporcoval zranenú gravidnú srnu

CHOTÍN - Úderom konárom do hlavy zabil 48-ročný muž zranenú srnu, ktorú našiel v priekope za železničným priecestím v obci Chotín v okrese Komárno.

slovakia

left justify in out

Mŕtve zviera schoval a odišiel domov, odkiaľ zavolal svojmu známemu a požiadal ho, aby k nemu prišiel autom. Následne spolu so svojím 32-ročným spoločníkom išli pre zviera. Doma srnu odrali, rozporciovali, rozdelili na dve časti a zvyšky odhodili.
      

„Aj napriek tomu, že stihli všetko po sebe poupratovať, spravodlivosti neušli. Muž namiesto toho, aby nález oznámil, vystrašené a bezbranné zviera bezcitne zabil úderom do hlavy. Už do troch hodín od spáchania skutku policajti na základe získaných operatívnych informácií navštívili v Marcelovej podozrivého Alexandra. Ten im napokon ukázal, kde odhodili zvyšky,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Pri obhliadke sa zistilo, že srna bola gravidná a na mieste sa našli dva plody srnčej zveri. Poľovníckemu združeniu Chotín vznikla škoda vo výške 300 eur. 

 

Za prečin pytliactva hrozí obidvom obvineným mužom dvojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies