Ochrnutý Paul Williams sa vracia ako tréner

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:21 • 2 min
Ochrnutý Paul Williams sa vracia ako tréner

MIAMI - Americký bývalý profesionálny boxer Paul Williams, ktorý zostal na následky poškodenia miechy po motocyklovej nehode v roku 2012 ochrnutý od pása dolu, sa vracia do diania v tomto odvetví.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný niekdajší šampión organizácie WBO vo welterovej hmotnostnej kategórii 25. marca v kasíne Buffalo Run v Miami v Oklahome trénersky povedie Justina DeLoacha do osemkolového súboja ľahkej strednej váhy proti Dillonovi Cookovi. "Mám rovnaký strach ako pred mojím prvým vystúpením. Musím premýšľať o všetkom, čo mal v minulosti na starosti môj kouč George Peterson. Zverencovi sa pokúsim odovzdať skúsenosti," uviedol "The Punisher" v tlačovom vyhlásení zverejnenom na webstránke špecializovaného magazínu The Ring.


Williams, ktorý si počas aktívnej kariéry pripísal skalpy majstrov sveta Kermita Cintrona, Erislandyho Laru, Sergia Gabriela Martíneza či Antonia Margarita, sa po úraze venoval poľovníctvu, rybolovu, ale aj kalistenickým cvičeniam a prispôsobenému boxu. Návratu k športu v inej podobe sa však dlhšie vyhýbal. "Spočiatku som bol sebecký. Nechcel som mať s boxom nič spoločné, pokiaľ som nemohol bojovať. Môj postoj sa zmenil, veď čo sa stalo, už sa neodstane. Toto je prvý krok môjho návratu. Mám rád box," povedal rodák z Augusty v Georgii. Svojho "žiaka" nebude nútiť k víťazstvu za každú cenu, chce, aby DeLoach opustil ring zdravotne v poriadku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies