Obšut skóroval od modrej, z výhry sa však tešil Graňák

NETKY.SK • 17 Január 2013, 07:44 • 2 min
Obšut skóroval od modrej, z výhry sa však tešil Graňák

Obšut skóroval od modrej, z výhry sa však tešil Graňák - Hokej V prvom stredajšom stretnutí KHL vyhrali hráči Avangardu Omsk nad CSKA Moskva tesne 4 3. Slovenský obranca Jaroslav Obšut skóroval v stredajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) strel

slovakia

left justify in out

img

V prvom stredajšom stretnutí KHL vyhrali hráči Avangardu Omsk nad CSKA Moskva tesne 4:3.

Slovenský obranca Jaroslav Obšut skóroval v stredajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) strelou od modrej čiary, ale jeho tím Spartak prehral v moskovskom derby s Dinamom 1:3. V drese posledného tímu Západnej konferencie chytal slovenský gólman Ján Lašák, ktorý zneškodnil hosťom 29 streleckých pokusov. V tíme Dinama si vylepšil kanadské bodovanie slovenský obranca Dominik Graňák, ktorý asistoval pri prvom góle rovnako ako pri poslednom do prázdnej bránky.

V prvom stredajšom stretnutí KHL vyhrali hráči Avangardu Omsk nad CSKA Moskva tesne 4:3. Slovenský útočník v službách Avangardu Tomáš Záborský strávil na ľade vyše 17 minút, počas ktorých vyslal sedem striel, ani jedna si však nenašla cestu do súperovej bránky. V nej začal stretnutie Rastislav Staňa, po štvrtom inkasovanom góle ho nahradil Iľja Proskuriakov.

V dôležitom súboji o postup do playoff v Západnej konferencii zvíťazili hokejisti ukrajinského klubu Donbass Doneck nad Torpedom Nižnyj Novgorod 3:2 po samostnatných nájazdoch. V bránke domácich nastúpil slovenský brankár Ján Laco, ktorý si poradil s 25 strelami hostí. Úvodný gól tímu slovenského trénera Júliusa Šuplera zaznamenal jeho krajan Peter Podhradský.

Sumáre - KHL:

Avangard Omsk - CSKA Moskva 4:3 (2:0, 2:2, 0:1)


Góly: 2. Frolov, 12. D. Sjomin, 31. Perežogin, 33. Belov - 28. I. Radulov, 40. Rylov, 59. Persson



Spartak Moskva - Dinamo Moskva 1:3 (0:0, 0:1, 1:2)

Góly: 55. OBŠUT (RUŽIČKA) - 25. Kvapil (GRAŇÁK), 41. Solovjov, 60. Kokarev (GRAŇÁK)



Donbass Doneck - Torpedo Nižnyj Novgorod 3:2 pp a sn (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0, 1:0)

Góly: 15. PODHRADSKÝ, 39. Kašpar, rozh. nájazd Nedorost - 5. Thornberg, 51. Varnakov 



Dinamo Riga - SKA Petrohrad 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Góly: 8. Karsums - 31. Thoresen, 57. Tichonov

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies