Občianske združenie Svetielko nádeje oslavuje 21. narodeniny

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 13:30 • 2 min
Občianske združenie Svetielko nádeje oslavuje 21. narodeniny

Občianske združenie Svetielko nádeje pozýva pri príležitosti svojich 21. narodenín na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať v stredu 14.06.2023 o 16:00 h na Tajovského 55 v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Čakajú na vás nielen zaujímaví hostia, ale aj bohatý program, v ktorom rozhýbe vaše kosti a ukáže vám, ako sa dajú pripraviť "zdravšie veselé hambáčiky“ známy kondičný tréner Maroš Molnár a skúsení odborníci z poradne zdravia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Banskej Bystrici majú pre vás pripravených niekoľko tipov ohľadom prevencie chronických chorôb a v prípade vášho záujmu sa pozrú na váš celkový cholesterol z kvapky krvi odobratej z prsta, krvný tlak a pulz i % telesného tuku.

 

"Netreba zabúdať, že pohyb a správne stravovanie je základom zdravého životného štýlu každého z nás,“ podotkla vedúca odboru podpory zdravia a výchovy k zdraviu, regionálna hygienička a generálna tajomníčka služobného úradu, MUDr. Zora Kľocová Adamčáková, PhD.

 

Rovnako sú pre vás a pre vaše deti pripravené sprievodné aktivity, ako napr. tvorivé dielne pre deti a maľovanie na tvár a o spestrenie programu sa postarajú aj  sympatické roztlieskavačky Ice queens. K dispozícii bude aj občerstvenie. Vstup je zdarma. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies