Využite príchod teplejšieho počasia na vytvorenie úložného priestoru v interiéri

NETKY.SK • 16 Február 2023, 11:32 • 2 min
Využite príchod teplejšieho počasia na vytvorenie úložného priestoru v interiéri

Snažíte sa vo svojom milom, no malom byte alebo dome nájsť viac úložného miesta, no nemáte čas a neviete, ako na to? Máme pre vás riešenie. Stačí využiť čakanie na príchod jari vytvorením úložných priestorov pomocou rôznych spôsobov.

slovakia

left justify in out

Na to, aby ste mohli pohodlne bývať, potrebujete priestor a poriadok. Toho žiaľ máme v malých bytoch a domoch často málo, a preto potrebujeme veľa úložného priestoru a organizácie. Keď je predsa všetko v poriadku, domácnosť potrebuje na svoju existenciu a fungovanie oveľa menej času.

Ak teda máte za sebou dôležitú preventívnu urologickú prehliadku, môžete sa pokojne pustiť do zariaďovania interiéru. Ako tento cieľ dosiahnuť a užívať si aj v malom priestore viac miesta - sa dozviete v našom článku.

 

Investujte do kvalitného nábytku s pevnými závesmi a pántmi

 

Pokiaľ potrebujete vo svojej domácnosti viac úložného miesta, no aktuálne metre štvorcové vás nikam nepustia, môžete si pomôcť kvalitným nábytkom. Oplatí sa investovať najmä do toho s množstvom zásuviek a políc, v ktorých si nájde svoje miesto nie jedna vecička.

Na triedenie vecí sú teda dobré nábytky so zásuvkami. Otvorené police zviditeľnia to, čo máte. Nábytok s dvierkami naopak všetko elegantne ukryje. Najlepšie je vybrať si zo všetkého trochu a vymyslieť dobrú taktiku, ako si čo najlepšie systém zorganizovať. Nezabudnite si pri výbere kvalitného nábytku všímať aj jeho pevné závesy a pánty, ktoré dodávajú týmto interiérovým doplnkom potrebnú funkčnosť.

 

Využite moderné závesné systémy

 

Druhým dobrým spôsobom, ako nájsť v malom priestore viac miesta, je využiť na uloženie niektorých vecí závesné systémy. Týmto spôsobom získate viac podlahového priestoru a pritom máte všetko dôležité pekne uložené a po ruke.

Ak milujete zelené izbové rastliny, no nemáte na ne miesto, skvelým riešením sú štýlové závesné kvetináče. Rovnako praktickým spôsobom, ako využiť na uloženie potrebných vecí vaše steny, sú aj  police alebo samotný nábytok závesného typu, ktorý je dnes mimoriadne moderný a šetrí veľkú časť podlahovej plochy, ktorá je potom jednoduchšia aj na údržbu.

img

 

Zaobstarajte si policové regály

 

Ak chcete získať viac miesta, inštalujte do interiéru police, ktoré siahajú až po strop. Ide o jednoduché a pritom optimálne využitie malého priestoru. Policové regály môžete ľahko zmontovať, majú vysokú nosnosť políc a jednoducho sa udržiavajú v čistote. Okrem toho si ich kedykoľvek viete prispôsobiť aktuálnym potrebám a jednoducho, pomocou zasúvacích  a často bezskrutkových modelov, pohodlne nadstaviť.

Využiť sa dá aj parapet okna, priestor nad dverami, miesto pod posteľou alebo pohovkou v obývacej izbe alebo v rôznych úložných boxoch, ktoré môžu vášmu interiéru pokojne dominovať a dodať štýl.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies