Obávaná Cris Cyborgová po získaní titulového opasku okamžite vyzvala na boj ďalšiu súperku!

NETKY.SK • 4 August 2017, 13:42 • 2 min
Obávaná Cris Cyborgová po získaní titulového opasku okamžite vyzvala na boj ďalšiu súperku!

BRATISLAVA - Obávaná Cris Cyborgová iba týždeň po víťazstve nad Tonyov Evingertovou, kde sa stala šampiónkou váhy do 145 libier, vyzvala na súboj ďalšiu súperku! Nad Evingertovou vyhrala už v treťom kole s technickým KO. Evingertová vydržala jej nápor zatiaľ najdlhšie, v posledných šiestich zápasoch Cybor drtila svoje súperky a víťazila vždy v prvom kole na TKO!

slovakia

left justify in out

Po tom ako si vychutnala chvíle po odovzdávaní opasku, sa v  bezprostrednom rozhovore  pre stanicu FOX vyjadrila,  že by rada zápasila s Holly Holmovou. "Rada by som zápasila najbližšie s Holly Holmovou. Podľa mňa to je skvelá bojovníčka, ktorá má väčšie rozmery tak isto ako aj ja. Navyše predtým už zápasila v 145 librách. Podľa mňa by bol tento zápas veľmi atraktívny aj pre fanúšikov, lebo aj ona je zápasníčka preferujúca stoj. Poďme do toho! Možno budúci rok? To ešte neviem."

 

Dana White sa už z Holmovou o tom aj rozprával. Premožiteľka legendárnej Ronde Rouseyovej si tiež myslí, že by to bola zaujímavá kombinácia. Podľa Whiteovej by to bol každopádne "dobrý zápas".

 

Ženská váha do 145 libier je v UFC novinkou, ale podľa novej šampiónky sa bude pekne pomaly rozvíjať tak isto ako aj váha do 135 libier ktorú preslávila Rouseyová. Cyborg sa vyjadrila, že ona iba dala návrh na svoju ďalšiu súperku, ale rozhodnutie necháva na UFC, a že je pripravená zápasiť s hocikým a hocikde. Sú to slová hodné ozajstnej šampiónky, ktorá ma na svojom konte 19 zápasov z ktorých prehrala iba jeden v 2 vyhrala na body a v ostatných 16 zvíťazila predčasne buď na KO alebo TKO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies