Obama je v balíku! Zarába na knihách a cenných papieroch

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 16:18 • 2 min
Obama je v balíku! Zarába na knihách a cenných papieroch

WASHINGTON - Majetok amerického prezidentského páru Obamovcov sa v roku 2013 pohyboval v rozmedzí dvoch až sedem miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Uvádza sa to v piatok zverejnenej správe Bieleho domu. Podľa publikovaných údajov prezident zarába z podielov predaja svojich kníh. Kniha Dreams From My Father (Sny môjho otca) mu mala minulý rok zarobiť sumu medzi 50-tisíc až 100-tisíc dolármi, kým Audacity of Hope (Smelosť nádeje) mala šéfovi Bieleho domu priniesť viac ako 15-tisíc.

 

Obamovci navyše vlastnia cenné papiere v hodnote od jedného do piatich miliónov dolárov a taktiež majú našetrených viac ako 200-tisíc dolárov určených na budúce vysokoškolské štúdium svojich dvoch dcér. Zároveň však majú 30-ročnú hypotéku na ich dom v Chicagu s 5,6 percentným úrokom. Podľa v apríli zverejnených údajov Obamovci v roku 2013 zarobili viac ako 480-tisíc dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies