Novým trénerom PSG by sa mal stať Zinedine Zidane

NETKY.SK • 11 Jún 2022, 11:16 • 2 min
Novým trénerom PSG by sa mal stať Zinedine Zidane

PARÍŽ – Klub z hlavného mesta Francúzska by mal od budúcej sezóny podľa médií prevziať Zinedine Zidane. Oceňovaný kormidelník bude mať za úlohu doviesť PSG k vytúženému triumfu v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Súčasný tréner Mauricio Pochettino síce s klubom zvíťazil v domácej súťaži, ligový titul je však pre bohatý mančaft akousi povinnosťou. V prestížnej milionárskej súťaži jeho zverenci vypadli už v osemfinále s Realom Madrid a vedeniu sa tak stále nesplnil sen o zisku ušatého pohára, ktorý by mal do klubovej vitríny uložiť práve Zidane.

 

 

Bývalý fantastický futbalista je expertom na Ligu majstrov, ktorú s Realom Madrid ovládol až trikrát. O dohode úradujúceho francúzskeho šampióna so Zidanom ako prvá informovala rozhlasová stanica Europe 1, podľa ktorej 49-ročný kouč odletel do Kataru, kde by mal s majiteľom klubu podpísať zmluvu.

 

To však odmietol Zidanov poradca Alain Migliaccio. „Tieto špekulácie o dohode s PSG sa nezakladajú na pravde. Zinedine a ani ja sme neboli kontaktovaní majiteľom klubu. Do dnešného dňa som jediným, kto za neho môže hovoriť a reprezentovať ho.“

 

 

Zidane po minuloročnom odchode z Realu čakal na ponuku od turínskeho Juventusu, kde taktiež pôsobil ako hráč. Držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu v Európe sa niekoľkokrát nechal počuť, že by si chcel sadnúť na lavičku Starej dámy, klub sa však napokon rozhodol opäť angažovať Massimiliana Allegriho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies