Nový animovaný seriál zo sveta Black Panthera - Eyes of Wakanda - mieri na Disney+

NETKY.SK • 13 December 2023, 10:50 • 2 min
Nový animovaný seriál zo sveta Black Panthera - Eyes of Wakanda - mieri na Disney+

Marvel oznámil nový animovaný seriál "Eyes of Wakanda" zo sveta Black Panthera, ktorý sa zameriava na bojovníkov z minulosti Wakandy, ktorí cestujú po svete, aby získali nebezpečné vibraniové artefakty.

slovakia

left justify in out

Nový seriál bol oznámený behom špeciálneho premietania dvoch nových epizód 2. série z programu spoločnosti Marvel "What If...?", a bol súčasťou predvádzania budúcnosti marvelovských animovaných filmov.

Vedľa opätovného potvrdenia "X-Men '97" a odhalenia nového názvu pre "Spider-Man: Freshman Year", ktorým je nakoniec "Your Friendly Neighborhood Spider-Man", sme sa dozvedeli prvé podrobnosti o "Eyes of Wakanda".

"V priebehu Wakandskej histórie boli statoční bojovníci poverovaní cestovaním po svete a získávaním nebezpečných vibraniových artefaktov. Toto je ich príbeh," uvádza sa v oficiálnom popise.

O "Eyes of Wakanda" sme sa toho viac nedozvedeli, ale dostali sme niekoľko záberov z "Your Friendly Neighborhood Spider", ktoré ukazujú Spideyho, ako sa húpe v novom pavúčom obleku. Čo sa týka "X-Men '97", dostali sme dobrý pohľad na našich obľúbených mutantov v akcii, so zvláštnym zameraním na Cyclopsa. K videniu bol taktiež úžasný záber Wolverina, ktorý sa rúti vpred so svietiacimi ružovými drápmi.

 

Čo sa týka epizod "What If...?", pozreli sme sa, o čom budú epizódy 1 a 2. "Vo svete, kde Ronan zosadil Thanosa dávno pred udalosťami Infinity War, je Nebula naverbovaná do Nova Corps. Zúfalo sa snaží uniknúť tieňu svojho otca a vydáva sa preukázať svoje detektívne schopnosti," píše sa v popise 1. epizódy.

 

"Keď Justin Hammer behom každoročného sviatočného večierku oblieha Avengers Tower, na mieste zostáva iba jediný človek, ktorý ho môže zastaviť - Happy Hogan. Ale tým, že sa Iron Manov poslíček vydá dokázať svoje hrdinské schopnosti, sa možno nakoniec 'transformuje' na viac spôsobov," píše sa v popise 2. epizódy.

Druhá séria "What If...?" bude mať premiéru 22. decembra a každý večer bude nasledovať nová epizóda, pokiaľ nebude k dispozícii všetkých deväť dielov.

 

Spoločnosť Disney v roku 2021 odhalila, že režisér Black Panthera Ryan Coogler bude vyvíjať nový seriál založený na kráľovstve Wakanda. Pokiaľ sa skutočne jedná o tento seriál, bol by to prvý projekt, ktorý je súčasťou celkovej päťročnej exkluzívnej televíznej zmluvy spoločnosti Disney s Cooglerovou spoločnosťou Proximity Media. Pri tomto projekte bol tiež potvrdený návrat predstaviteľky Okoya Danai Guriry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / Disney+, Foto: The Illuminerdi
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies