Nová predpoveď na zimu: Bude dlhá a krutá!

NETKY.SK • 19 Október 2016, 19:29 • 2 min
Nová predpoveď na zimu: Bude dlhá a krutá!

MOSKVA – Dlhodobé predpovede meteorológov na túto zimu sa veľmi odlišujú. Tak aké bude počasie cez zimu? S novou predpoveďou prišli tentoraz Rusi.

slovakia

left justify in out

Podľa Britov nás čaká dlhá a krutá zima. Podľa naši meteorológov a ich nemeckých kolegov, bude zima rekordne teplá. Ako ju vidia ich ruskí kolegovia?

 

Meteorológovia predpovedajú krutú zimu: Štyri mesiace sneženia a teplôt pod nulou

 

Podľa nich bude táto zima veľmi tuhá a dorazí aj k nám. Prinesie ju arktická vzduchová hmota. Svedčí o tom aj prudké jesenné ochladenie. Podľa ruských meteorológov príde do strednej a západnej Európy treskúca zima a spolu s ňou aj poriadna snehová nádielka. Rusi taktiež upozorňujú na neskorý nástup jari, ktorá by mala začať až v apríli.

 

Podľa prominentného astrológa Leonida Gorbana zasiahne Ukrajinu poriadna zima. Začať by mal už posledný novembrový týždeň. Gorbanova predpoveď sa však o ruskej líši. Podľa neho sa bohatá snehová nádielka začne po novom roku topiť a na lyžovanie môžeme zabudnúť.

 

Ďalšia predpoveď na zimu: Žiadny sneh, padnú teplotné rekordy!

 

Podľa ukrajinských meteorológov však túto zimu budú charakterizovať veľké výkyvy teplôt.  Podľa nich teploty cez zimu klesnú až na -20 stupňov Celzia.

 

Táto predpoveď je iba jednou z mnohých, takže nie je zaručené, že sa aj naplní. Ak sa však predpoveď o dlhej a krutej zime nenaplní, určite nebudeme nešťastní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies