Amerického hip-hopového veterána Melle Mel-a zatkli pre obvinenia z domáceho násilia.

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 17:45 • 2 min
Amerického hip-hopového veterána Melle Mel-a zatkli pre obvinenia z domáceho násilia.

LOS ANGELES - Hip-hopového priekopníka Melle Mel-a predviedli začiatkom tohto týždňa v Los Angeles kvôli obvinenu z domáceho násilia.

slovakia

left justify in out

Melle Mel, bývalý člen legendárneho zoskupenia Grandmaster Flash and the Furious Five, bol v pondelok zatknutý v Los Angeles, ako uvádza portál Rolling Stone. Bol obvinený z domáceho násilia a následne prepustený po zložení kaucie 50 000 dolárov. Pred súd sa 62-ročný raper vráti 17. júla.

 

Mel je obvinený z udretia ženy - Jori Jordonovej - do oka údajne po tom, čo sa zúčastnil na párty po 2023 BET Awards, ktorá sa konala 25. júna. Jordonová hovorila verejne o jej obvineniach vo videu na Facebooku. "Len som tam sedela a relaxovala, keď ma zrazu tento muž udrel do oka päsťou so štyrmi prsteňmi," povedala neskôr v videu, vysvetľujúc, že mala stehy v očiach po nedávnej operácii.

V rozhovore pre Rolling Stone Mel priznal, že bol v jeho hotelovej izbe s Jordonovou, a tiež povedal, že odmietla odísť, keď ju o to požiadali. Podľa Mela ho Jordonová upozornila na problém s jej okom a požiadala ho, aby ju odviezol do nemocnice. Keď to odmietol, povedala polícii, že ju napadol.

 

"Je to veľmi jednoduché," povedal Melle Mel. "Povedala, že som ju udrel do oka. Tiež povedala, že pred mesiacom mala operáciu oka. Keby som ju udrel do oka, hlavne s prsteňmi, mala by porezané oko. Bolo by to oveľa horšie. Niečo sa jej stalo s okom, ale ja som ju neudrel. Keď som s ňou mal konflikt, a snažil sa ju dostať preč odo mňa, aby som ju dostal z miestnosti, niečo sa stalo," vysvetľuje Mel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
The Fader, Rolling Stone / Marek Nemček Foto: Getty Images / TuneCore / Jason Mendez
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies