Materské školy sa do výzvy na nákup pomôcok môžu zapojiť do konca tohto týždňa

NETKY.SK • 28 Január 2021, 10:46 • 2 min
Materské školy sa do výzvy na nákup pomôcok môžu zapojiť do konca tohto týždňa

Materské školy sa do konca týždňa môžu zapojiť do výzvy, ktorá pomôže nakúpiť didaktické pômôcky.

slovakia

left justify in out

Do výzvy „Múdre hranie“ sa Materské školy môžu  zapojiť do konca tohto týždňa, informoval minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling na sociálnej siet. Termín podávania žiadostí je do pondelka 1. februára. Výzva má pomôcť nakúpiť detské knihy či didaktické pomôcky. Ministerstvo na ňu vyčlenilo pol milióna eur. Ak má škola menej ako 50 detí, môže získať maximálne 500 eur, tisíc eur dostane, ak ich má viac. Žiadosti môžu školy podávať iba elektronicky cez formulár, ktorý nájdu na webovej stránke ministerstva.

 

img


Vo februári zverejnia podporené projekty vo výzve Čítame radi 2, na ktorú vyčlenili 400-tisíc eur na nákup kníh do škôl a školských knižníc. Ministerstvo vyberá z nepodporených projektov, ktoré sa prihlásili do prvej výzvy v decembri 2020, takže sa záujemcovia nemusia opätovne zapájať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies