NHL: Los Angeles a Nashville postúpili do play off, Dallasu chýba bod

NETKY.SK • 27 Apríl 2022, 08:57 • 2 min
NHL: Los Angeles a Nashville postúpili do play off, Dallasu chýba bod

NEW YORK – Los Angeles Kings a Nashville Predators si v noci na stredu zabezpečili postup do play off NHL. Obom tímom zahrala do karát prehra Vegasu na ľade Dallasu 2:3 po nájazdovom rozstrele. Slovenskí hokejisti Andrej Sekera s Mariánom Studeničom v drese domácich do zápasu nezasiahli. Dallasu stačí na účasť vo vyraďovačke získať bod. Stars majú pred záverečnými dvoma duelmi základnej časti pred Vegas štvorbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Chára a jeho Islanders zdolali Fehérváryho Washington, Stamkos zahviezdil v drese Tampy

 

Washington v zostave s Martinom Fehérvárym prehral s New Yorkom Islanders 1:4. Slovenský obranca odohral 19:38 min a zaznamenal mínusový bod. V tíme hostí chýbal pre chorobu Zdeno Chára. Tampa s Erikom Černákom zdolala Columbus 4:1. Steven Stamkos si pripísal na konto dva góly i asistencie a prvýkrát v kariére dosiahol v základnej časti 100-bodovú hranicu.

 

„Dlhé roky som sa pokúšal o túto magickú métu, no podarilo sa mi ju dosiahnuť až počas 14. sezóny v profilige. Je to niečo výnimočné. Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí mi verili," uviedol Stamkos pre oficiálny web súťaže. Černáka zasiahol do tváre puk a na ľade strávil iba necelé štyri minúty. New Jersey bez Tomáša Tatara prehralo na ľade Ottawy 4:5 po predĺžení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies