NHL: Jágr sa vracia do zostavy, môže prekonať Dionnea

NETKY.SK • 17 December 2015, 09:52 • 2 min
NHL: Jágr sa vracia do zostavy, môže prekonať Dionnea

NEW YORK - Český hokejový veterán Jaromír Jágr sa po jednozápasovej pauze pre chrípku vracia do zostavy tímu NHL Florida Panthers. Štyridsaťtriročný útočník nastúpi v noci na piatok proti svojmu bývalému klubu New Jersey Devils. Informáciu priniesol web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Jágr nehral v poslednom zápase "panterov" na ľade New Yorku Islanders, ale v stredu už absolvoval s tímom tréning v Prudential Center, kde hrajú svoje zápasy Devils. Ak sa Jágrovi podarí streliť gól, prekoná v historických tabuľkách Marcela Dionnea a osamostatní sa na štvrtom mieste medzi najlepšími strelcami. Momentálne majú obaja na konte 731 presných zásahov. "Bolo ťažké tri dni nič nerobiť. Cítim sa unavene, ale idem hrať, pretože sa potrebujem rozhýbať. Bolí ma celé telo, musím byť opatrný," povedal Jágr pre Miami Herald.

 

V prebiehajúcej sezóny nazbieral v 28 zápasoch 21 bodov a spoločne s Jussim Jokinenom je najproduktívnejším hráčom tímu. V rokoch 2013-2015 odohral za Devils 139 zápasov a dal 35 gólov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies