Woods vyrovnal 54-ročný rekord, v Japonsku dosiahol už 82. víťazstvo

NETKY.SK • 28 Október 2019, 11:55 • 2 min
Woods vyrovnal 54-ročný rekord, v Japonsku dosiahol už 82. víťazstvo

INZAI CITY - Americký golfista Tiger Woods víťazstvom na podujatí Zozo Championship zaznamenal už 82. triumf na okruhu PGA. Dostihol tak doterajšieho rekordéra Sama Sneada, ktorý si tento počet pripísal na konto v rokoch 1936 - 1965.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný Woods spečatil 1. miesto na turnaji v Japonsku v pondelok, keď prekonal aj domáceho favorita turnaja Hidekiho Macujamu. "Je to šialené, strašne veľa víťazstiev. Počas mojej kariéry som bol schopný podávať vyrovnané výkony. Dnes to bol jeden z tých dní, keď som zo seba dokázal dostať najlepšie údery," vyhlásil rodák z Kalifornie.

Woodsa v ostatných rokoch trápili zdravotné problémy. Po tom, ako sa vystrábil z bolestí chrbta, musel pred dvomi mesiacmi podstúpiť artroskopiu kolena. Aj túto prekážku však zvládol a na profiokruhu tak pôsobí už 23. sezónu. "Stále dokážem kontrolovať moju hru na golfovom ihrisku. Skrátka, viem, ako mám hrať a tento týždeň sa mi to aj podarilo," doplnil Tiger Woods.

Slovenský reprezentant Rory Sabbatini sa na tomto podujatí nestratil a obsadil 33. priečku s ďalšou štvoricou golfistov. Štyridsaťtriročný rodák z juhoafrického Durbanu mal celkovú bilanciu 3 údery po par, v záverečnom kole dosiahol par ihriska 70 úderov. Víťazný Woods dosiahol spolu až 19 úderov pod par.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona