NHL: Hviezdami týždňa sa stali hráči Kučerov, Crawford a Hayes

NETKY.SK • 7 November 2016, 18:51 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa sa stali hráči Kučerov, Crawford a Hayes

NEW YORK - Hviezdami týždňa v zámorskej hokejovej NHL sa za uplynulé obdobie stali pravý krídelník Tampy Bay Lightning Nikita Kučerov, brankár Chicaga Blackhawks Corey Crawford a center New Yorku Rangers Kevin Hayes.

slovakia

left justify in out

Kučerov bol so siedmimi bodmi (3+4) najproduktívnejším hráčom hodnoteného obdobia a pomohol "bleskom" k piatim zo šiestich možných bodov v troch dueloch. Najviac zažiaril v zápase s New Yorkom Islanders, v ktorom pomohol k víťazstvu 6:1 dvomi gólmi a dvomi asistenciami a vyrovnal svoje kariérne maximum. Potom pri prehre 3:4 po nájazdoch s Bostonom Bruins zaznamenal asistenciu a na záver mal pri víťazstve 4:1 nad New Jersey Devils bilanciu 1+1. Celkovo má 23-ročný ruský hokejista na konte 15 bodov v 11 zápasoch a je tretím najviac bodujúcim hráčom celej súťaže.

 

Crawford vychytal tri víťazstvá v troch štartoch s priemerom jedného inkasovaného gólu na zápas a s úspešnosťou zásahov 97,1 percenta. Blackhawks vyhrali v uplynulom týždni všetky štyri zápasy a dostali sa na prvé miesto v Centrálnej divízii. V zápase proti Coloradu Avalanche (4:0) chytil Crawford 38 striel a zaznamenal 21. shutout v kariére.

 

Hayes skóroval vo všetkých štyroch dueloch v uplynulom týždni a k štyrom zásahom pridal aj dve asistencie. Rangers sa aj vďaka produktivite 24-ročného Američana dostali na druhé miesto v celkovom poradí NHL, keď majú na konte 20 bodov. S bilanciou 6+6 je Hayes je druhým najviac bodujúcim hráčom "jazdcov" a s 13-timi plusovými bodmi je druhý v celej NHL.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies