NHL: Gáborík si zranil koleno a minimálne mesiac si nezahrá

NETKY.SK • 16 November 2013, 10:08 • 2 min
NHL: Gáborík si zranil koleno a minimálne mesiac si nezahrá

COLUMBUS - Slovenský útočník Marián Gáborík z tímu zámorskej hokejovej NHL Columbus Blue Jackets si poranil väzy v ľavom kolene a nezahrá si minimálne štyri týždne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný odchovanec trenčianskeho hokeja utrpel zdravotnú indispozíciu vo štvrtkovom zápase proti domácemu Bostonu, v ktorom Blue Jackets prehrali 2:3 po predĺžení.

Gáborík v sedemnástich tohtosezónnych zápasoch nazbieral jedenásť kanadských bodov za 5 gólov a 6 asistencií. Vo štvrtkovom zápase absolvoval 17:44 min vrátane jedného striedania v predĺžení. Trojnásobný účastník Zápasu hviezd NHL doteraz odohral v profilige 786 stretnutí za Columbus, New York Rangers a Minnesotu. Dosiahol v nich bilanciu 341 presných zásahov a 344 gólových prihrávok. V play-off pridal 54 štartov. V doterajšej kariére v Severnej Amerike strelil aspoň 40 gólov v troch sezónach a minimálne 30 presných zásahov v siedmich ročníkoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies