NHL: Arizona v zostave s Kelemenom prehrala v Seattli 1:8

NETKY.SK • 4 Apríl 2023, 09:30 • 2 min
NHL: Arizona v zostave s Kelemenom prehrala v Seattli 1:8

NEW YORK - Hokejisti Minnesoty prehrali v noci na utorok v zámorskej NHL v Vegas Golden Knights 3:4 po nájazdoch, ale aj napriek tomu si zabezpečili postup do play off. V Západnej konferencii si postup do vyraďovačky zabezpečil aj Dallas, ktorý zdolal Nashville 5:1.

slovakia

left justify in out

Stars potiahol k triumfu Jason Robertson, zaznamenal gól a tri asistencie. V tejto sezóne tak prekonal hraniu 100 bodov, na konte ich má 101 za 43 gólov a 58 asistencií. Stý bod v ročníku zaznamenal po presnej strele v tretej tretine, keď využil presilovú hru. Brankár domácich Scott Wedgewood nastúpil po prvý raz od 18. februára, kedy utrpel zranenie v dolnej časti tela, zaznamenal 26 úspešných zákrokov.

 

K víťazstvu Vegas prispel najmä autor dvoch gólov Pavel Dorofejev, jeho spoluhráč William Karlsson mal dve asistencie. Slovenský útočník Miloš Kelemen odohral v drese Arizony 9 a pol minúty na ľade Seattlu, domáci si pripísali hladký triumf 8:1. Kelemen si pripísal dva mínusové body. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies