Už o mesiac vypukne hudobný festival Atmosféra, privítať chce 3000 návštevníkov

NETKY.SK • 4 Júl 2023, 18:00 • 2 min
Už o mesiac vypukne hudobný festival Atmosféra, privítať chce 3000 návštevníkov

HONTIANSKE NEMCE - Presne o mesiac sa vo vinici nad obcou Hontianske Nemce v okrese Krupina uskutoční 11. ročník festivalu Atmosféra. Multižánrový festival má ambíciu opäť privítať viac ako 3000 návštevníkov.

slovakia

left justify in out

"Tento rok je heslom festivalu spojenie Buď láska. Chceme, aby na Atmosfére boli návštevníci tou najlepšou verziou seba, aby boli otvorení voči sebe samým a aby si aj tento rok z lúky odniesli do všedných dní nezabudnuteľné zážitky," hovorí hlavná organizátorka Atmosféry Gretka Pavlovová. Aj tento rok je hudobný line-up primárne zložený zo slovenských a českých interpretov. "Na jednej strane sú tu stálice, ktoré na Atmosféru prichádzajú pravidelne a už si ju bez nich ani nevieme predstaviť. Na strane druhej sa snažíme o prezentáciu a vytváranie spojení, ktoré nie sú až tak bežné a návštevníci si ich v mnohých prípadoch môžu vychutnať len u nás," priblížila.

O netradičné hudobné zážitky sa má napríklad postarať Andrej Šeban, Martin Geišberg s hercom a hudobníkom Richardom Autnerom, a tiež Katarína Máliková s 25-členným ansámblom Jihočeskej filharmónie. "Návštevníci sa tento rok môžu tešiť na rôzne tancovačky a energické hudobné vystúpenia kapiel Chiki-Liki-Tu-A či Saténové ruky. Na festivale sa predstaví aj duo Meowlau x Val, industriálno-rapový projekt Lyrika H a producenta Rentipa KKR a príjemné dni ukončia nočné tanečné párty v podaní DJs - Malalata a FVLCRVM live. Festival uzavrie v nedeľu (6. 8.) predpoludním kapela, ktorá je pevnou súčasťou Atmosféry - Para," doplnila organizátorka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Festival Atmosféra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies