REPORTÁŽ: V Galante otvorili novú nabíjaciu stanicu pre elektromobily

NETKY.SK • 22 Február 2020, 17:55 • 2 min
REPORTÁŽ: V Galante otvorili novú nabíjaciu stanicu pre elektromobily

Včera 21. februára prebehlo slávnostné otvorenie novej nabíjacej stanice pre elektromobily a takzvané Plug In hybridné vozidlá. Ide o prvú nabíjaciu stanicu svojho druhu, ktorá je umiestnená v budove Autoprofit Galanta.

slovakia

left justify in out

 

Na udalosti nechýbal ani primátor mesta Galanta Peter Paška, ktorý je s projektom spokojný. "Jednáme o tom, aby sa v Galante vybudovala celá sieť elektrodobíjacích staníc pre elektromotorové vozidlá," vyjadril sa primátor.

 

Pre koho je stanica určená?

Nabíjacia stanica je určená pre širokú verejnosť. Otvorená je 24/7. Pokiaľ ide o o rezerváciu, tá nie je nutná, avšak stanicu je možné rezervovať. Je to doplnková služba, ktorá sa môže hodiť v prípade, že sa potrebujete nabiť rýchlo, bez zdržania čakaním na nabitie predchádzajúceho zákazníka.

 

img

 

Ako funguje nabíjanie?

Nabíjať svoje vozidlo môžete dvoma spôsobmi. Cez Aplikáciu ZSE, ktorú si stiahnete do svojho smartphoneu (podporuje iOS, Android), platba sa autorizuje automaticky z kreditnej karty uvedenej v aplikácií. Po nascanovaní QR kódu na danom type konektoru je možné nabíjať.

Ďalšou možnosťou je nabíjanie cez klientské karty od ZSE. Tieto karty vydáva priamo ZSE po zaregistrovaní na webovej stránke, ostanté informácie na stránke zsedrive.sk

 

Vďaka komu sa mohol projekt zrealizovať?

"Vďaka Autoprofitu, našej spoločnosti, ktorá sa rozhodla investovať do takejto služby zákazníkom," povedala riaditeľka spoločnosti Milada Kováčová.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies