NFL: Legendárny Manning koncom týždňa ukončí kariéru

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 13:05 • 2 min
NFL: Legendárny Manning koncom týždňa ukončí kariéru

DENVER - Víťazstvo v Super Bowle 50 bolo posledným vystúpením Peytona Manninga v profesionálnej zámorskej súťaži amerického futbalu NFL.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný rozohrávač koncom tohto týždňa ohlási ukončenie svojej prebohatej kariéry. S odvolaním sa na dva od seba nezávislé zdroje o tom informoval web periodika Denver Post po stretnutí Manninga s generálnym manažérom miestnych Broncos Johnom Elwayom.

 

Isto-istý budúci člen Siene slávy do Denveru prišiel v roku 2012 v pozícii najžiadanejšieho voľného hráča po tom, ako sa v spolupráci s ním rozhodla nepokračovať organizácia Indianapolis Colts. Keď nastúpil od začiatku, Denver zvíťazil v 50 zápasoch (76,9%), prehral v pätnástich. Prihral na 151 touchdownov a 19 062 yardov. Broncos štyrikrát za sebou doviedol k titulu v divízii AFC Západ, premenil jednu z dvoch účastí v Super Bowle. V uplynulej sezóne to už nebol ten "starý" Peyton Manning, ktorý v ročníku 2013 stanovil niekoľko ofenzívnych rekordov, ale Denveru vďaka najlepšej obrane v profilige na celkový triumf stačil "obyčajný" Peyton Manning.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies