Jozef OKLAMČÁK spolu s Janette JAKUBISKOVOU si uctili v Bratislave režiséra Juraja JAKUBISKA

NETKY.SK • 18 Október 2023, 11:00 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK spolu s Janette JAKUBISKOVOU si uctili v Bratislave režiséra Juraja JAKUBISKA

BRATISLAVA - Po návrate Janette Jakubiskovej z jej letného pobytu v Taliansku, sa uznávaný odborník na ženskú krásu a prezident zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef OKLAMČÁK s ňou stretol, aby si uctili zosnulého režiséra Juraja Jakubiska, ktorý nás navždy opustil vo februári tohto roku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po návrate Janette Jakubiskovej z jej letného pobytu v Taliansku, sa uznávaný odborník na ženskú krásu a prezident zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef  OKLAMČÁK s ňou stretol v bratislavskej reštaurácii ARCHA, na obede kde si spolu pochutili na brynzových haluškách.

A potom si boli uctiť jej otca uznávaného Česko - slovenského režiséra JURAJA JAKUBISKA, zapálením sviečky pri pamätnej dlažobnej kocke na FILMOVOM CHODNÍKU SLÁVY na Laurinskej a zaspomonali si na krásne chvíle  ktoré s ním prežili.

Na záver dňa pozval Jozef OKLAMČÁK Janette Jakubiskovu na OTVORENIE VÝSTAVY "KULTÚRNE DEDIČSTVO čínskeho mesta SHANGHAJ", na BRATISLAVSKÝ HRAD, ktorú organizoval nový čínsky veľvyslanec v SR.

Ako nám povedal  Jozef OKLAMČÁK, v najbližších dňoch bude Janette Jakubisková prijatá za členku Československého leva a preberie tak štafetu po svojom otcovi Jurajovi. Akt prijatia, by sa mal uskutočniť v Trnave 27. októbra na ROCKOVEJ PARTY v Holiday Inn, za prítomnosti vybraných členov ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies