Neymar sa po treste vracia do brazílskej reprezentácie

NETKY.SK • 22 Október 2015, 16:39 • 2 min
Neymar sa po treste vracia do brazílskej reprezentácie

RIO DE JANEIRO - Brazílsky futbalový útočník Neymar sa vracia do národného tímu po odpykaní si štvorzápasovej suspendácie, informovala vo štvrtok agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tréner 5-násobných majstrov sveta Carlos Dunga hviezdu FC Barcelona nominoval na novembrové kvalifikačné zápasy MS 2018 proti Argentíne a Peru. V tíme je aj brankár Cassio z Corinthiansu, chýbajú ale stredopoliar Lucas z Parížu St. Germain, resp. Philippe Coutinho z FC Liverpool. Brazília prehrala v prvom zápase o postup do Ruska na pôde Čile 0:2 8. októbra, o štyri dni doma zdolala Venezuelu 3:1.

 

Zápas s Argentínou sa bude hrať v Buenos Aires 12. novembra, súboj s Peru absolvujú "kanárici" doma v Salvadore 17. novembra.

 

Nominácia Brazílie:

Brankár: Jefferson (Botafogo), Alisson (Internacional), Cassio (Corinthians)

Obrancovia: Danilo (Real Madrid), Daniel Alves (Barcelona), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid), David Luiz (Paríž Saint-Germain), Miranda (Inter Miláno), Marquinhos (Paríž Saint-Germain), Gil (Corinthians)

Stredopoliari: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Renato Augusto (Corinthians), Oscar (Chelsea), Lucas Lima (Santos), Willian (Chelsea), Kaka (Orlando City)

Útočníci: Douglas Costa (Bayern Mníchov), Neymar (Barcelona), Hulk (Zenit), Ricardo Oliveira (Santos)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies