Neymar podpísal predĺženie zmluvy s Barcelonou

NETKY.SK • 26 Február 2016, 16:22 • 2 min
Neymar podpísal predĺženie zmluvy s Barcelonou

BARCELONA – Brazílčan Neymar Jr. spečatil svoju budúcnosť v Barcelone, keď podpísal dlhodobú zmluvu. Informácie o dohode priniesla ESPN.

slovakia

left justify in out

Podľa správ ESPN podpísal Neymar Jr. novú zmluvu s Barcelonou, ktorá platí až do roku 2021. Okrem fanúšikov sa tejto správe určite potešil aj tréner Luis Enrique, keďže konečne utíchnu nekonečné špekulácie o Neymarovej budúcnosti a futbalista sa bude môcť sústrediť iba na svoje výkony.

Počas uplynulých mesiacov sa v médiách objavovali špekulácie, že brazílska hviezda premýšľa o odchode z Nou Campu. Dôvodom malo byť vyšetrovanie jeho prestupu zo Santosu do Barcelony, pri ktorom malo dôjsť ku kráteniu dane.

 



Už začiatkom týždňa rádio Cadena Cope informovalo, že Neymar podpísal predbežnú dohodu na predĺženie zmluvy. Správy ESPN hovoria už o hotovej veci a k podpisu zmluvy malo dôjsť už v decembri, keď bola Barcelona na klubových majstrovstvách sveta v Japonsku.

Podrobnosti o podmienkach novej zmluvy a Neymarovej novej mzde neboli zverejnené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies