VIDEO: Slovenskí politici si vyskúšali bitku v taiwanskom parlamente

NETKY.SK • 14 Jún 2022, 10:38 • 2 min
VIDEO: Slovenskí politici si vyskúšali bitku v taiwanskom parlamente

BRATISLAVA - Slovenská delegácia vyvolala počas návštevy Taiwanu rozruch. Postarali sa o to niektorí členovia skupiny, ktorí si v tamojšom parlamente ukazovali päste.

slovakia

left justify in out

Záznam incidentu zverejnili na internete a množstvo komentujúcich uviedlo, že takéto správanie nečakali. Politici si popozerali miestny parlament, diskutovali s kolegami či pózovali na spoločných fotografiách.

 

V jednom momente sa proti sebe postavili v bojovej pozícii bratislavský župan Juraj Droba a poslanec Miroslav Žiak. Do zinscenovaného konfliktu sa zapojil aj Andrej Stančík. 

 

 

Členovia delegácie si tak chceli vyskúšať neslávne známe bitky v taiwanskom parlamente. 

 

Stančík po návšteve uviedol, že je s prezetnáciou Slovákov v krajine spokojný. „Naša delegácia dostala taký veľký priestor v taiwanských médiach, že sme ním zviditeľnili Slovensko viac ako kedykoľvek predtým. Neprivítali nás len absolútne politické špičky ako prezidentka, premiér a predseda parlamentu, ale aj zástupcovia biznisu a vedy,“ dodal. 

 

 

Prečítajte si tiež: Spolupracoval Andrej Babiš s ŠtB? V Bratislave sa začal súdny proces



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies