VIDEO Americkí OneRepublic sa v novembri predstavia v Bratislave

NETKY.SK • 1 Marec 2020, 09:51 • 2 min
VIDEO Americkí OneRepublic sa v novembri predstavia v Bratislave

BRATISLAVA - Koncertná jeseň na Slovensku sa rozrastá o ďalšiu zahraničnú hviezdu.

slovakia

left justify in out

OneRepublic mieri do Bratislavy

Celosvetovo obľúbená americká pop-rocková skupina OneRepublic si to v novembri namieri do Bratislavy. V rámci turné Live In Concert sa slovenským fanúšikom predstavia 10. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kde ponúknu najúspešnejšie skladby naprieč svojou hudobnou kariérou. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

 

Šestica muzikantov z amerického Colorado Springs, ktorá sa prostredníctvom úspešných hitov stala za posledné roky idolom mnohých priaznivcov súčasnej modernej hudby, v marci štartuje koncertné turné po Európe a jednou zo zastávok je aj slovenská metropola. Američania sa preslávili aj vďaka spolupráci s producentom Timbalandom a ich spoločnej skladbe Apologize, ktorej sa predalo viac ako päť miliónov nosičov a na YouTube si pripísala vyše štvrť miliardy zhliadnutí.

 

img

 

Úspéšné hity

Počas svojej kariéry kapela predala viac ako 16 miliónov kópií albumov a veľkú popularitu potvrdila tiež úspechmi hitov Wherever I Go, Love Runs Out, All The Right Moves, Secrets či Counting Stars. Setlist nadchádzajúceho turné bude vyskladaný práve z najúspešnejších piesní z repertoáru tohto zoskupenia z Colorada, ako aj noviniek, ktorými fanúšikov neustále zásobuje.

 

V minulosti na Grammy nominovaná kapela aktuálne znie v éteri slovenských rádií s najnovším singlom Wanted, na ktorom sa autorsky podieľali okrem iných frontman skupiny a renomovaný skladateľ aj textár Ryan Tedder, Brent Kutzle a Tyler Spry, ktorý je dlhoročným spolupracovníkom One Republic či U2.

 

 

Multiinštrumentalisti

Zaujímavosťou aj predpokladom skvelej šou je rovnako fakt, že všetci členovia hudobnej formácie OneRepublic, Ryan Tedder, Zach Filkins, Drew Brown, Brent Kutzle, Eddie Fisher a Brian Willett, sú multiinštrumentalisti hrajúci na niekoľkých rozličných hudobných nástrojoch. Frontman kapely Ryan Tedder, ktorý je zároveň skladateľom a producentom, má na konte i niekoľko spoluprác s Camilou Cabellovou, Kygom, Jamesom Arthurom, Hailee Steinfeldovou či legendárnymi Paulom McCartneym a U2.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies