Neymar bude mať dlhšie sviatky o 3 dni, hráč Barcelony sa vykartoval

NETKY.SK • 18 December 2013, 15:01 • 2 min
Neymar bude mať dlhšie sviatky o 3 dni, hráč Barcelony sa vykartoval

BARCELONA - Pre brazílskeho futbalistu v službách FC Barcelona Neymara sa začnú vianočné sviatky nečakane o tri dni skôr. V stredu to uviedol tréner katalánskeho gigantu Gerardo Martino, ktorý nemôže s vykartovaným Juhoameričanom počítať na najbližší ligový duel. Informovala agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Neymar, ktorý zaznamenal hetrik pred týždňom v záverečnom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014 proti Celticu Glasgow (6:1), dal oba góly aj v sobotňajšom ligovom súboji s Villarrealom (2:1) a jedným presným zásahom prispel aj k utorkovému triumfu "Barcy" v Španielskom pohári nad treťoligovou Cartagenou (3:0).

Väčšina hráčov z kádra Barcelony nastúpi na vianočné sviatky po nedeľňajšom zápase Primera Division na pôde FC Getafe. Neymar však dostal stop za piatu žltú kartu, ktorú dostal v lige pred týždňom. "Je to hráč, ktorý nemal dovolenku od Pohára konfederácií, a keď mu môžem dať extra dovolenku, tak to aj urobím," uviedol Martino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies