Neter princezny Diany prevzala po tete štafetu a stala sa módnou ikonou

NETKY.SK • 23 Február 2021, 17:44 • 2 min
Neter princezny Diany prevzala po tete štafetu a stala sa módnou ikonou

LONDÝN – Neter zosnulej princezny Diany Kitty Spencer ide v tetiných šľapajách. Táto mladá žena sa stala módnou ikonou, ktorá sa prezentuje vyšperkovaným citom pre módu. Aktuálne sa stala ambasádorkou luxusnej značky Dolce & Gabbana.

slovakia

left justify in out

Kitty Spencer je najmladšia dcéra brata zosnulej princeznej Diany. Vďaka svojej úspešnej kariére modelky sa tak dostala do povedomia verejnosti, čo jej pomohlo podpísať lukratívnu zmluvu so spoločnosťou D & G. Informoval o tom portál diva.sk.

 

Svojou originalitou ohuruje svet

„Som skutočne poctená, že som sa stala svetovou ambasádarkou Dolce & Gabbana. Domenico a Stefano oslavujú zázraky života a pracovať s nimi je vždy jedinečnou príležitosťou na znovuobjavenie talianskej kultúry, umenia, skúseností a životného štýlu,“ napísala Kitty v príspevku na sociálnej sieti Instagram.

 

img

 

Jej novú kariéru mala pritom odštartovať fotografia v elegantných čiernych šatách a šperkoch tejto prestížnej značky.

 

 

Punc originality

Ako uvádzajú britské médiá, za rok spolupráce by mala Kitty zinkasovať 500 tisíc libier (cca 580 tisíc eur). Tiež sa domnievajú, že vďaka podobnej spolupráci so značkou Bvlgari, by si tak mladá žena mohla prísť na pekný balík peňazí. Odhadom až na jeden milión libier.

 

Ďalším možným dôvodom nadviazania tejto spolupráce môže byť aj to, že sa Kitty rada na verejnosti prezentovala v luxusných kúskoch od D & G, vďaka čomu nikdy neunikne pohľadom fotografov.

 

Najväčší úspech zožala na svadbe princa Harryho a Meghan Markle, kde ohúrila oči zvedavcov zelenými šatami s kvietkami, v ktorých vyzerala skutočne skvostne.

 

img

 

Kitty sa pritom netají svojou vášňou pre luxusné značky, ktoré vždy dokáže ešte o niečo ozvláštniťpridať im aj kúsok zo seba.

 

Keďže sa vždy rada pochváli nejakým tým módnym klenotom na sociálnej sieti, získala tak množstvo skladovateľov a stala sa z nej vplyvná influencerka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies