Nemeckého turistu na Malorke strhla do mora vlna, utopil sa pred očami rodiny

NETKY.SK • 17 Júl 2018, 15:03 • 2 min
Nemeckého turistu na Malorke strhla do mora vlna, utopil sa pred očami rodiny

PALMA DE MALLORCA - Nemecký turista dovolenkujúci s rodinou na Malorke prišiel o život po tom, čo ho do mora strhla mohutná vlna. Muž sa utopil pred očami svojej rodiny na južnom pobreží dovolenkového ostrova, informovala v utorok agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

K nešťastiu došlo podľa miestnych médií v pondelok v popoludňajších hodinách, keď sa 52-ročný muž vybral s manželkou a dvoma deťmi na prechádzku po pobreží neďaleko prístavu Porto Petro.

 

Rodina napriek silnému vlnobitiu zostúpila na schodisku vedúcom k pobrežiu o niekoľko schodov nižšie. Muža s deťmi následne zasiahla vysoká vlna, napísali v utorok miestne noviny Diario de Mallorca a Ultima Hora s odvolaním sa na záchranné zložky.

 

Matke sa následne podarilo zachrániť aspoň dcéru. Na pomoc jej pribehli miestni obyvatelia, ktorí chlapca a muža vytiahli z vody pomocou kanoe. Dieťa bolo v dobrom stave, otcovi však už nebolo pomoci ani napriek tomu, že ho záchranári na mieste oživovali.

 

Nevylučuje sa, že muž po páde do mora narazil na skalu a preto sa utopil. Objasnenie prípadu prinesie až pitva. Polícia prípad vyšetruje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies