NBA: Love požiadal Timberwolves o výmenu do Clevelandu, opačným smerom Wiggins

NETKY.SK • 4 August 2014, 12:13 • 2 min
NBA: Love požiadal Timberwolves o výmenu do Clevelandu, opačným smerom Wiggins

MINNEAPOLIS - Basketbalista tímu NBA Minnesota Timberwolves Kevin Love požiadal svoj klub o výmenu do Clevelandu Cavaliers. Prezradil to majiteľ Timberwolves Glen Taylor, podľa ktorého sa trejd uskutoční 23. alebo 24. augusta.

slovakia

left justify in out

"Je to veľmi pravdepodobné. Kevin jasne vyhlásil, že chce ísť do Clevelandu," citovala agentúra Reuters slová Taylora. Majiteľ Minnesoty preferuje zotrvanie 25-ročného krídelníka v tíme.

 

Dvadsiaty tretí august je prvým dňom, keď môže zmeniť dres tohtoročná draftová jednotka Andrew Wiggins. Podľa zámorských médií by kanadský basketbalista, ktorý 24. júla podpísal s Cavaliers štvorročný nováčikovský kontrakt, mal byť kľúčovou súčasťou výmeny za Lovea.

 

Podľa pravidiel NBA môže klub vymeniť draftovaného hráča až po 30 dňoch od podpisu zmluvy. "Rád by som hral za klub, ktorý ma chce. A je mi jedno, ktorý to bude," povedal Wiggins.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies