Nasadenými jednotkami na turnaji vo Wimbledone budú Alcaraz a Swiateková

NETKY.SK • 28 Jún 2023, 15:15 • 2 min
Nasadenými jednotkami na turnaji vo Wimbledone budú Alcaraz a Swiateková

WIMBLEDON - Španielsky tenista Carlos Alcaraz a Poľka Iga Swiateková budú nasadenými jednotkami na treťom grandslamovom turnaji roka vo Wimbledone (3.- 16. júla).

slovakia

left justify in out

Španielsky tenista Carlos Alcaraz a Poľka Iga Swiateková budú nasadenými jednotkami na treťom grandslamovom turnaji roka vo Wimbledone (3.- 16. júla). Organizátori zohľadnili rebríčkové postavenie k 27. júnu. Alcaraz vďaka triumfu na trávnatom podujatí v londýnskom Queen´s Clube v pondelok vystriedal na čele rebríčka ATP obhajcu wimbledonského triumfu Novaka Djokoviča. Srb tak bude na dvorcoch All England Clubu nasadenou dvojkou, informovala o tom agentúra AP.

 

Vo Wimbledone na rozdiel od minulého roka budú môcť štartovať aj hráči z Ruska a Bieloruska. Rus Daniil Medvedev tak bude v mužskej dvojhre nasadenou trojkou a Bieloruska Arina Sobolenková v ženskom singli turnajovou dvojkou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies