Ukrajinský mladík brutálne znásilnil 15-ročné dievča

NETKY.SK • 13 September 2023, 19:00 • 2 min
Ukrajinský mladík brutálne znásilnil 15-ročné dievča

PLZEŇ- Vo väzbe skončil len 18- ročný Ukrajinec, ktorý v noci na stredu znásilnil v Plzni 15- ročné dievča a následne sa ju snažil i zabiť. Mladé dievča zachránilo to, že predstierala svoju smrť.

slovakia

left justify in out

Viktor Veselskyy obvinený zo znásilnenia a pokusu o vraždu pätnásťročného dievčaťa bol práve vzatý do väzby. 18- ročný mladík v Plzni Lobzích brutálne znásilnil, okradol, pobodal, polial benzínom a nakoniec ešte zhodil zo zrázu iba pätnásťročné dievča. Kto tento hrozný čin spáchal? Podľa našich najnovších informácií je páchateľom Ukrajinec Viktor Veselskyy narodený v roku 2004, ktorý v Českej republike žije už niekoľko rokov a s políciou už opletačky v minulosti mal, konkrétne za krádeže.
K čomu v Lobzích došlo? V noci v lesnom poraste medzi strelnicou v Lobzích, Roľníckym námestím a ulicou Na Hrane bolo veľmi brutálne znásilnené len pätnásťročné dievča. Podľa našich informácií sa malo krvácajúce dievča s vážnym bodným zranením dopotácať ku kamarátke domov, odkiaľ jej bola privolaná pomoc. Na miesto samozrejme vyšli záchranári aj policajti a následne sa zistilo, že útočník dievča nielen znásilnil, ale aj okradol. Potom, zrejme v presvedčení, že je mŕtva, zabalil páchateľ telo dievčaťa do igelitového vreca a zhodil zo zrázu. 
Zatiaľ čo záchranári dievča transportovali do nemocnice, policajti uzavreli priestor okolo miesta činu a bol povolaný technik na zaistenie maximálneho možného množstva kriminalistických stôp.

"Podľa zatiaľ zistených informácií mladý muž dievča vylákal na prechádzku okolo rieky s tým, že cestou odnesie veci známemu. Keďže sa dievča s mladíkom nejakú dobu poznalo, súhlasilo. Po chvíli muž nečakane zmenil smer a zabočil do neďalekého lesíka. Tam dievčaťu zviazal ruky, prelepil ústa a znásilnil ju. Následne jej spôsobil ešte rezné zranenie a vyhrážal sa jej smrťou. Potom ju zabalil do vreca, zhodil zo zrázu do lesa a odišiel," popísala desivé okamihy tlačová hovorkyňa polície a pokračovala: "Dievčine, ktorá predstierala smrť,  čím  si zrejme zachránila život, sa podarilo z miesta dostať a zavolať Zdravotnícku záchrannú službu, ktorá o situácii ihneď vyrozumela políciu."
Dopadnutie páchateľa: Prípad si samozrejme prevzali krajskí kriminalisti, ktorí sa zaoberajú tými najzávažnejšími zločinmi, a po páchateľovi začali usilovne pátrať. Vypátrať sa ho podarilo po niekoľkých hodinách, kedy bol zadržaný a umiestnený do policajnej cely. Mladík, podľa našich informácií sa skutočne potvrdilo, že išlo o Ukrajincov, bol potom obvinený z niekoľkých trestných činov. "Kriminalisti začali trestné stíhanie iba osemnásťročného muža, ktorého dnes popoludní obvinili zo spáchania trestného činu vraždy v štádiu pokusu a trestného činu znásilnenia," uviedla nám tlačová hovorkyňa polície, s tým že polícia podá prokurátorovi spolu so spisovým  materiálom obvineného do väzby. Väzobné jednanie podľa našich informácií prebehne zajtra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies