Modernizácia NBS: Nový informačný systém pre finančné účtovníctvo a rozpočet zabezpečí rýchlejší prístup a štandardizáciu procesov

NETKY.SK • 6 Marec 2024, 11:33 • 2 min
Modernizácia NBS: Nový informačný systém pre finančné účtovníctvo a rozpočet zabezpečí rýchlejší prístup a štandardizáciu procesov

BRATISLAVA - Národná banka Slovenska (NBS) vyhlásila verejné obstarávanie na dodávateľa pre „Funkčný a technický upgrade informačného systému pre finančné účtovníctvo hospodárenie a rozpočet NBS“. Lehota na predkladanie ponúk je do 22.04.2024.

slovakia

left justify in out

Jedným z dôvodov vyhlásenia súťaže je aj skutočnosť, že sa podpora súčasného riešenia SAP končí v roku 2027. Nové riešenie bude znamenať rýchlejší prístup k finančným údajom, ich efektívnejšie spracovanie a jedným zo základných prínosov bude aj štandardizácia procesov.

Výsledkom súťaže bude dodanie nového informačného systému. Ten by mal byť vytvorený na základe funkčného a technického upgradu informačného systému pre finančné účtovníctvo, hospodárenie a rozpočet NBS.

Obstarávanie zahŕňa aj dodanie HW a potrebných HW licencií, resp. zabezpečenie poskytnutia potrebných produktov, licencií SW produktov tretích strán, plus vytvorenie a dodanie systému na migráciu údajov. 

Súčasťou predmetu zákazky sú aj servisné služby na zabezpečenie prevádzkyschopnosti dodaného informačného systému. Tie pozostávajú z údržby a podpory dodaného informačného systému, ktorá zahŕňa zabezpečenie spoľahlivosti a požadovanej úrovne dostupnosti. Medzi požiadavkami je aj rýchle odstránenie prípadných problémov bez negatívneho vplyvu na prevádzkyschopnosť dodaného informačného systému a ďalšia úprava, ktorá zahŕňa modernizáciu alebo rozširovanie funkčnosti podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.

Predpokladaná hodnota zákazky je 3,6 milióna EUR bez DPH a zrealizovaná by mala byť v priebehu 18 mesiacov od podpísania zmluvy o dielo.

Viac informácií nájdete na profile obstarávateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Národná banka Slovenska (NBS), Foto: Trend / Michal Smrčok
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies