Béla
Bugár
3.1%

Zuzana
Čapútová
40.6%

Eduard
Chmelár
2.8%

Štefan
Harabin
14.4%

Marian
Kotleba
10.4%

Milan
Krajniak
2.8%

František
Mikloško
5.7%

Róbert
Švec
0.3%

Bohumila
Tauchmannová
0.2%

Juraj
Zábojník
0.3%

Maroš
Šefčovič
18.7%

Ivan
Zuzula
0.2%

Martin
Daňo
0.5%
Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
21. mar. 2019Blahoslav
BratislavaBratislava 12°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
04.03.2019 07:00 Gurmán
Hokkaido nátierka
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
04.03.2019 07:00 Gurmán

Hokkaido nátierka



BRATISLAVA - Táto nátierka má úžasnú farbu a ešte lepšiu chuť


Potrebné suroviny: 1 menšia Hokkaido tekvica, 1 PL neochutenej Lučiny, soľ, mleté čierne korenie, kari korenie, čerstvé bylinky (tymián, oregano)

 

 

Príprava receptu: Tekvicu umyjeme, osušíme, pokrájame na štvrťky, dáme na pekáč s papierom na pečenie a v rúre zohriatej na 180 stupňov upečieme domäkka (asi 30 minút). Po upečení necháme čiastočne vychladnúť a oddelíme dužinu od šupky (môžete použiť aj šupku, ale nátierka nebude taká jemná). Vložíme do mixéra, prídáme zvyšné suroviny a vymixujeme na hladkú hmotu. Podávame s čerstvým chlebom.

 

Dobrú chuť!



reklama


Zdroj: netky JH

Foto:  Pixabay



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok