Päsťami zaútočili na šoféra, ktorý ich odhalil

NETKY.SK • 24 November 2020, 12:39 • 2 min
Päsťami zaútočili na šoféra, ktorý ich odhalil

V Bratislave došlo k útoku na šoféra autobusu, ktorý sa snažil ochrániť majetok dopravného podniku.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje prípad, keď si šofér autobusu všimol výtržnosť v podobe sprejovania grafitov po sedadlách autobusu. No tento trestný čin vyšetrujú „v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva na ulici Suché mýto v Bratislave“.

 

 

Polícia o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že šofér si všimol nezákonné konanie. „Preto autobus na zastávke Kozia odstavil a po tom, ako sa presvedčil o poškodení sedadla rôznymi nápismi a znakmi, vyzval ostatných cestujúcich na vystúpenie a uvedeného muža na zotrvanie vo vozidle do príchodu polície,“ informuje polícia s tým, že nasledovala dráma, ktorú si môžete pozrieť na tomto videu.

 

Páchateľ totiž šoféra nerešpektoval a vystúpil. „Keďže vodič sa mu opäť snažil zabrániť v úteku, muž ho napadol úderom do tváre, ktorý mu poškodený opätoval,“ opísali strážcovia zákona a poriadku a dodali, že to vyvolalo reakciu páchateľa a jeho pomocníka. „Následne obaja muži spoločne napadli poškodeného vodiča viacerými údermi päsťou do oblasti hlavy a utiekli z miesta smerom po Godrovej ulici,“ informujú s tým, že ide o neznáme osoby a prosia verejnosť o prípadné informácie potrebné pre identifikáciu. Občania, ktorí útočníkov spoznajú, majú informácie podať na číslo 158.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies