Namiesto masáže lúpež. Muž za účelom ponúknutia svojich masérskych služby okradol ženu

NETKY.SK • 11 Marec 2024, 21:30 • 2 min
Namiesto masáže lúpež. Muž za účelom ponúknutia svojich masérskych služby okradol ženu

Uplynulú sobotu 9. marca vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV obvinenie za zločin lúpeže 29-ročnému Patrikovi K. z okresu Poltár, ktorý telefonicky kontaktoval poškodenú ponúkajúc svoje masérske služby.

slovakia

left justify in out

Následne po dohodnutí termínu prišiel do jej bytu, kde po vstupe neváhal a vytiahol z vrecka nôž s výhražnými slovami, aby mu dala všetky peniaze, inak ju zabije. Poškodená z obavy o svoj život odovzdala mužovi finančnú hotovosť vo výške 400 €. To mu však nestačilo, a preto skontroloval aj iné miestnosti bytu. Na pracovnej doske v kuchyni našiel ďalších 50 €, ktoré neváhal odcudziť.

Policajti v krátkej dobe nebezpečného muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajný útvar. Tam po vykonaní potrebných úkonov vyšetrovateľ okrem obvinenia spracoval aj podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Súd návrhu vyhovel a 29-ročný Patrik K. je aktuálne umiestnený vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR, Foto: Ilustračné (iStock)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies