Najväčší kritik Smeru Hlina: Po svojom boku má hneď dvoch Smerákov!

NETKY.SK • 30 September 2014, 09:36 • 2 min
Najväčší kritik Smeru Hlina: Po svojom boku má hneď dvoch Smerákov!

BRATISLAVA - Nezaradený poslanec Alojz Hlina kritizuje vládnu stranu Smer-SD takmer neustále. No vo svojej tesnej blízkosti má však hneď dvoch smerákov - bývalého a terajšieho, píše denník Nový čas v článku s názvom Brata aj asistenta má zo Smeru!.

slovakia

left justify in out

Smerákom, po poslancovom boku je jeho brat Ján, ktorý je členom strany od roku 2008. Hlina o tom štyri roky vraj netušil. "Dozvedel som sa to v roku 2011-2012? Nevedel som to. Je radovým členom", priznal poslanec.

 

Asistentom Hlinu je Rastislav Kaššák, ktorý bol v minulosti taktiež členom Smeru-SD. Kaššák je advokát, ktorý za 777 eur mesačne pracuje pre poslanca už dva roky. "On bol študentský ombudsman a učí právo. V niektorých právnických otázkach som potreboval pomôcť, takže to bolo pre mňa rozhodujúce. To, že bol členom Smeru - niekedy človek stúpi vedľa", skonštatoval pre denník Hlina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies