Muž v škótskom Dundee sa buď zbláznil, alebo si chcel z polície vystreliť

NETKY.SK • 19 Február 2021, 16:01 • 2 min
Muž v škótskom Dundee sa buď zbláznil, alebo si chcel z polície vystreliť

DUNDEE - Je to neuveriteľné, ale muž jazdil na aute bez toho, aby odstránil sneh z predného skla. Dostal pokutu.

slovakia

left justify in out

Odpratávanie snehu a ľadu z auta je strašná otrava, ale ak chceme motorové vozidlo použiť, tak to urobiť musíme. Jeden šofér však dokázal šoférovať auto, ktoré bolo takmer celé pokryté snehom. Informoval o tom portál ledbible.com

 

img

 

Bol obvinený z ohrozovania bezpečnosti. Policajti uviedli, že išlo o „najextrémnejší“ prípad, aký kedy videli. Polícia vodiča zastavili v priemyselnom areáli Dunsinane Industrial Estate v škótskom Dundee.

 

img

 

Verejnosť označila šoféra za hlúpeho a človeka bez mozgu.  „Naši policajti skutočne neverili tomu, čo videli, keď dnes videli toto auto,“ povedal inšpektor Tayside Road Policing Unit Greg Burns.

 

img

 

"Tento muž tým, že riadil takéto auto, vystavil seba a ostatných účastníkov cestnej premávky a chodcov obrovskému riziku. Mal prakticky nulovú viditeľnosť a je to zázrak, ​​že sa nikto nezranil," pokračoval inšpektor.

 

Pre každého vodiča je zodpovednosťou neohrozovať seba ani ostatných ľudí. Ktovie, možno bol sankciovaný muž len obrovský vtipkár!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies