Kate Moss - ľudia sú jej vzhľadom zdesení

NETKY.SK • 12 September 2023, 19:30 • 2 min
Kate Moss - ľudia sú jej vzhľadom zdesení

Je na nepoznanie: Seknúť s cigaretami sa „najväčšej fajčiarke všetkých čias“ nedarí.

slovakia

left justify in out

Kate Moss  (49) síce ako jedna z najikonickejších modeliek všetkých čias za svoju tridsaťpäť rokov dlhú kariéru zarobila rozprávkový majetok, a dokonca už dávno dala zbohom aj divokým večierkom, jednej svojej neresti sa však zrejme vzdať nedokáže. Napriek tomu, že sa vlani dušovala, že nastal čas na zdravý životný štýl, jej posledné fotografie tomu príliš nenasvedčujú. Fotografi zachytili Kate v uliciach londýnskeho Mayfair, a to pred reštauráciou Cecconi, kam si zašla spoločne so svojím otcom a bratom Nickom na jedlo. Pred podnikom si však hneď zapálila cigaretu. Ich sestra Lottie na rodinnom obede chýbala. Kate však vyzerala inak, než ako sme na ňu zvyknutí z najrôznejších kampaní. Celé desaťročia fajčenia sa nepochybne na stave jej pleti neblaho podpísala.

Moss si kedysi dokonca vyslúžila prezývku ,‚najväčšia fajčiarka všetkých čias". Údaje o tom, koľko cigariet denne to bolo, sa líšia. Niekde sa uvádza 80, inde dokonca až sto. Známe bolo predtým aj jej údajné pravidlo štyroch cigariet za hodinu, čo znamená, každých pätnásť minút jednu.
Vlani sa pritom pri uvedení svojej wellness značky Cosmoss, ktorú opisovala ako výsledok jej cesty za hlbokým sebapoznaním, nechala počuť, že keď sa o seba začala starať, začali sa veci meniť, čím mala na mysli aj svoj najväčší zlozvyk. Ako je vidieť, vyhrať nad ním sa jej zrejme napokon nepodarilo. Ľudia sú vzhľadom Kate bez make-upu doslova zdesení a niektorí ani neveria, že je to skutočne ona. Mnohí sa dokonca zhodujú, že Kate by mohla byť odstrašujúcim príkladom pre všetkých fajčiarov. Iní pripomínajú aj jej divoké roky, kedy počas žúrov až do rána tiekol alkohol prúdom a Kate mala blízko aj k drogám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies