Telenovela Vémola pokračuje, zápasník sa tvári šťastne!

NETKY.SK • 14 Január 2022, 09:46 • 2 min
Telenovela Vémola pokračuje, zápasník sa tvári šťastne!

Aktuálny vzťah Vémolu a Ceterovej sa naozaj podobá telenovele. Najprv emotívne slová zápasníka, odhalenie nevery, údajná bitka, následný rozchod a Ceterovej nečakaný návrat domov. Zdá sa však, že Vémola je spokojný!

slovakia

left justify in out

Ceterová sa síce rozhodla vrátiť domov, no s Vémolom už netvoria pár. Sú spolu zrejme len ako rodičia ich detí. Okrem toho  to vyzerá tak, že Ceterová sa vrátila práve preto, lebo nemala kam ísť. Do domu sa snažila dostať už skôr a za prítomnosti polície kvôli svojim osobným veciam. Vtedy priša i s políciou.

 

img

 

„Než si nájde nejaké bývanie, môže tu byť. Vémoland je dostatočne veľký. Bude s deťmi v izbičke a rozhodne sa, čo chce ďalej robiť. Ale do doby, než si určí, ako chce pokračovať so životom, bude tu, kde majú deti zázemie,“ povedal pre blesk.cz Vémola, no nechce robiť unáhlené závery.

 

Uvidíme, ako ich spolunažívanie dopadne. Aby sa vyhli prípadným konfliktom, bude im robiť spoločnosť Vémolova mama.  „Bude tam s nimi aj Karlosova maminka,“ prezradil pre magazín Showtime jeho manažér.

 

„Keby sme mali krásny a harmonický vzťah, asi sa s nikým nestýka. Takže nám to najskôr nefunguje. Závery z toho nerobím, pretože som tiež v živote urobil plno chýb. Teraz mi ide hlavne o deti,“  priznal Vémola s tým, že ostrá prestrelka medzi ním a jeho ženou konečne ustala.

Medzitým Vémola zverejnil na sociálnej sieti príbeh, kde pózuje usmiaty a spokojný so svojimi deťmi.

 

img

 

Prečítajte si: Čo si o Vémolovej telenovele myslí odborník?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies