Najslávnejší šéfkuchár sveta je šesťnásobným otcom! Chlapček dostal zaujímavé meno

NETKY.SK • 14 November 2023, 12:00 • 2 min
Najslávnejší šéfkuchár sveta je šesťnásobným otcom! Chlapček dostal zaujímavé meno

Slávny britský šéfkuchár sa stal vo svojich päťdesiatich siedmich rokoch už šesťnásobným otcom!

slovakia

left justify in out

Nie je ním samozrejme nikto iný ako Gordon Ramsay, ktorý si tak so svojou manželkou Tanou znova po štyroch rokoch opráši starostlivosť o bábätko. Ramsay, ktorému sa podarilo spopularizovať varenie aj vďaka nespočetným množstvom svojich televíznych relácií, sa môže pýšiť sedemnástimi michelinskými hviezdami, ale ešte pyšnejšia je dozaista na svojich päť väčších detí – Megan (25), dvojčatá Jacka a Holly (23), Tilly (22) a štvorročného Oscara. K početnému zástupu potomkov teraz pribudol ďalší syn. Spoločne s manželkou ho pomenovali Jesse James, čo veľmi pripomína slávneho amerického zločinca. Ramsay je s Tanou ženatý už od roku 1996.

„Aký úžasný darček k narodeninám. Prosím privítajte Jesseho Jamesa Ramsayho!! Ešte jeden balík lásky k Ramsayho brigáde. 3 chlapci, 3 dievčatá, hotovo,“ pochválil sa šéfkuchár, ktorý oslávil narodeniny v stredu, na svojom Instagrame. Rodák zo Škótska sa preslávil po celom svete vďaka úspešným kuchárskym show, ktoré sa stali inšpiráciou aj pre našu domácu televíznu tvorbu alebo sa u nás vysielajú v origináli. Patria medzi ne napríklad Áno, šéfe s Gordonom Ramseym, MasterChef, MasterChef Junior, Pekelná kuchyňa a mnoho ďalších.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Zdroj: FB , Foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies