Nahnevaný Kuzminovej manžel: Nasťu si nevážia, odídeme

NETKY.SK • 15 Január 2015, 10:13 • 2 min
Nahnevaný Kuzminovej manžel: Nasťu si nevážia, odídeme

BRATISLAVA - Nasťu si nevážia, odídeme, povedal v rozhovore pre Plus 1 deň Kuzminovej manžel.

slovakia

left justify in out

Manžel trojnásobnej olympijskej medailistky v biatlone Anastasii Kuzminovej (30) Daniel (36) v rozhovore naznačil, že "Nasťa nemusela vôbec prísť na Slovensko a vybojovať pre túto krajinu medaily".

 

Denník k pretriasaniu utajovania tehotenstva pre financie oslovil aj manžela Anastasii Kuzminovej Daniela. Denník konštatoval, že "ten reagoval poriadne nahnevane". Na otázku denníka, či je férové poberať peniaze na prípravu v plnej výške, hoci nepreteká a časť z tých prostriedkov by mohla ísť na ostatných biatlonistov či na mládež, Kuzmin odpovedal: "Ale my sme ešte tento rok žiadne peniaze nedostali. Ak dostaneme, budú na Nastine meno, keďže je v TOP tíme. Nemôže ich niekomu len tak dať, nanajvýš vrátiť ministerstvu. A to má teraz za to, že je tehotná, trénovať za vlastné? Musí sa pripravovať, aby sa potom mohla vrátiť. Okrem toho, mládeži sme dali za toto obdobie viac ako 25.000 eur. To dala Nasťa prostredníctvom zväzu zo svojich sponzorských peňazí za reklamy na vybavení. Takisto podporuje deti v Banskej Bystrici, o tom sa vôbec nehovorí," povedal D. Kuzmin.

 

Na otázku, či to vníma tak, že ju chce niekto zo Slovenska vyhnať, reagoval, že "Nasťa nemusela na Slovensko vôbec prísť". A pokračoval: "Prvú medailu - striebro z majstrovstiev sveta - vybojovala z rozpočtu 4000 eur. To je ako zadarmo. Zlato a striebro z olympiády vo Vancouveri stálo okolo 30.000 eur. Keď by ste niekomu povedali, že mu spravíte zlato a striebro z OH za 30.000 eur, len by tak čumel. Američania vypočítali, že kým človek vyrastie na olympijského víťaza, vrazí doňho štát okolo milióna dolárov (850.000 eur). To na porovnanie," dodal D. Kuzmin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies