Reportáž: Tvoja 90' Show roztancovala Bratislavu a Košice!

NETKY.SK • 27 Február 2024, 11:07 • 2 min
Reportáž: Tvoja 90' Show roztancovala Bratislavu a Košice!

Bratislavu a Košice roztancovala Tvoja 90' Show a Netky boli pri tom! Šesťhodinový tanečný maratón na hity desiatich legendárnych kapiel si užili fanúšikovia v zaplnenej Steel Aréne a vynovenej hale Pasienky. Pozrite si reportáž a dozviete sa, ako si MC Erik spomína na 90-te roky, aj ktorá skupina prirovnala koncertovanie k dobrému sexu!

slovakia

left justify in out

 Skupiny 2 Unlimited, Haddaway. Dr. Alban, The KLF, S.T.S.B. fka Fun Factory, Eiffell 65, Culture Beat, La Bouche, LayZee aka Mr. President a Snap spôsobili v halách v Bratislave a Košiciach doslova tanečnú horúčku.  
 
Sme po prvýkrát na Slovensku. Už vyše 40 rokov vystupujeme po celom svete, ale u vás sme až teraz a sme nadšení. Jedlo je skvelé, ľudia sú milí, je tu fajn. Publikum bolo fenomenálne, to je ako keď máte sex, vždy keď odchádzame z pódia, diváci chcú viac a viac a viac. Čím viac im dávame, tým viac nám vracajú späť. Lásku, ktorú dáš aj dostaneš späť. A dnes to bude ešte lepšie, pretože je spln mesiaca! Takže budeme rozdávať zábavu, iskru a fantáziu...“ s úsmevom vyhlásila kapela The KLF.
 

Fanúšikovia si užili dokonalú laserovú show, LED obrazovky, pyrotechniku aj špičkovú techniku. Akciu moderoval Matúš GOGO Klajdač.

 

Fantastickú show si užilo vyše osem tisíc fanúšikov v Košiciach a vyše tri tisíc tisíc v Bratislave. Kapely The KLF, Turbo B či Eiffel 65 zahrali na Slovensku po prvýkrát. My s MC Erikom sme sa postarali o to, aby to tu všetko šlapalo. Ľudia milujú 90-tky, takže si to užili. Ja som v 90-tych rokoch vyrastal, v 14-tich rokoch som si kúpil po prvýkrát kazetu 2 Unlimited a keď som sa po vyše 25-tich rokoch s nimi stretol, tak som odpadol. Sme spolu na pódiách už vyše 10 rokov a sme kamaráti,“ prezradil moderátor akcie Matúš GOGO Klajdač.

Na pódiu si zamixoval a zatancoval aj známy domáci MC Erik, ktorý bol hviezdou hudby 90-tych rokov.

 

Naša úloha bolo ľudí nahajpovať a udržať tak dobrú náladu. Na 90-te roky mám krásne spomienky. Paradoxne som zistil, že z mojej kariéry si viac pamätajú môj otec a moja maminka. Takže mnohokrát, keď niečo potrebujem zistiť, tak idem za nimi. Otec s nami jazdil ako šofér a splnil si tak muzikantský sen. Mám pocit, že mne kariéra išla v takom opare, že som sa ňou len tak prehnal. O to viac sú pre mňa hodnotnejšie nahrávky z našich koncertov,“ zaspomínal si MC Erik.

 

Hviezdy 90-tych rokov sa z Košíc do Bratislavy presunuli vlakom. Aj talentovaní a známi umelci tak podporili ekologický spôsob prepravy. Pridali sa k nim aj fanúšikovia a spoločne si tak užili neopakovateľnú atmosféru a dokonalú párty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: TvojaSHOW
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies