Na Uprising Reggae Festival príde aj Chuck Fenda

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 11:10 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival príde aj Chuck Fenda

BRATISLAVA - Na Uprising Reggae Festivale, ktorý sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, vystúpi aj jamajský spevák Chuck Fenda. Ten sa stal po Bunnym Wailerovi druhým potvrdeným interpretom ôsmeho ročníka podujatia. Vstupenky na podujatie v cene 30 eur sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný Chuck Fenda, vlastným menom Leshorn Whitehead, je rodákom z newyorského Brooklynu, vyrastal však na Jamajke. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1997, keď vydal singel Jah Is All About You. Debutový album s názvom Better Days však uviedol na trh až v roku 2005. Nasledovali nahrávky The Living Fire (2007), Fulfillment (2009), Live In San Francisco (2009) a Jah Element (2013). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Coming Over, I Swear, Cry For My People, Gash Dem, It Hard, Gwaan Plant, Herbalist Farmer či All About Da Weed, ktorá sa objavila na soundtracku videohry Grand Theft Auto IV.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies