Polícia z Banskej Bystrice pátra po totožnosti dvoch žien, občanov žiada o pomoc

NETKY.SK • 6 Február 2023, 13:40 • 2 min
Polícia z Banskej Bystrice pátra po totožnosti dvoch žien, občanov žiada o pomoc

BANSKÁ BYSTRICA - Odbor kriminálnej polície v Banskej Bystrici pátra po totožnosti dvoch žien, ktoré potrebujú vypočuť v súvislosti s vyšetrovaním prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Informovala o tom v pondelok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Občanov žiada o pomoc a spoluprácu pri pátraní. "Dámy na fotografiách by mohli mať informácie k neoprávnenému zaobstaraniu cudzej peňaženky, v ktorej sa nachádzala finančná hotovosť vo výške 55 eur, ako aj osobné doklady či platobná karta k bankovému účtu. Prostredníctvom nej sa uskutočnilo viacero neoprávnených výberov peňazí, ako aj pokusov o výber, čím majiteľovi vznikla škoda vo výške 755 eur," uviedli policajti. Akékoľvek poznatky alebo informácie, ktoré by pomohli k stotožneniu osôb, treba oznámiť na telefónnom čísle 158. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies